Corul bărbătesc al mănăstirii Curchi a susținut un ales concert în biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Padova, Italia

În data de 5 octombrie a.c. ora 19:00, biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Padova, Italia a găzduit un ales concert duhovnicesc și laic susținut de către corul bărbătesc al mănăstirii Curchi.

La eveniment au fost prezenți Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove Vladimir, Secretarul Mitropoliei Moldovei Prot. mitr. Vadim Cheibaș, starețul Sfintei Mănăstiri Curchi Arhim. Siluan (Șalaru), Primarul oraşului Padova Ivo Rossi, Arhiepiscopul catolic al or. Padova Antonio Mattiazzo şi alţi oaspeţi de onoare.

Concertul a demarat cu binecuvântarea Înalt Prea Sfințitului Mitropolit Vladimir, prezent la eveniment, care a a adresat celor prezenți un cuvânt de felicitare, menționând importanța menținerii legăturilor cu patria anume prin intermediul Bisericii și al evenimentelor culturale și duhovnicești, care au menirea de a păstra vie credința în sufletele celor ce se află departe de casa părintească și de cei dragi.

Pentru moldovenii din orașul italian acest concert a fost o adevărată revelație și o veritabilă regăsire sufletească, pentru care au mulțumit cordial Înalt Prea Sfinției Sale și tuturor celor datorită cărora acest frumos eveniment s-a putut desfășura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *