Mesajul de felicitare al Preasfințitului Siluan, Episcop de Orhei, adresat PC Părinte Grigorie Postu – Duhovnicul Protopopiatului Orhei, cu prilejul aniversării a 60 de ani de viață pământească

Preacucernice Părinte Grigorie,

În zi de sărbătoare, Vă aducem sincere și cordiale felicitări cu prilejul aniversării frumosului jubileu de 60 de ani parcurși în această viață pământească, însoțite de urări de bine, urându-Vă să aveți parte și de acum înainte de ani sănătoși, toți închinați muncii pe ogorul Domnului și îndrumării credincioșilor spre căpătarea vieții veșnice.

Cunoscându-Vă drept un slujitor, energic și cu caracter, ne-am convins de dăruirea Dumneavoastră pentru propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, nu doar în calitate de paroh al Bisericii cu hramul „Sf. Ier. Nicolae” din satul Biești, r-nul Orhei, ci și în îndeplinirea cu multă sârguință și entuziasm în calitate de Duhovnic al Protopopiatului Orhei.

Fie ca și mai departe să Vă caracterizeze aceiași chibzuință, onestitate și dragoste de cele sfinte, iar exemplul dat de Preacucernicia Voastră, să fie demn de urmat de confrații slujitori.

În zi de aleasă sărbătoare, Îl rugăm pe bunul Dumnezeu să Vă dăruiască viață îndelungată și cât mai multe realizări bineplăcute pentru binele și mărirea Sfintei noastre Ortodoxii.

Asigurându-Vă de respectul pe care Vi-l purtăm, Vă urăm un sincer și cordial

La mulți ani!

Cu aleasă prețuire și dragoste în Hristos – Domnul,

† SILUAN

Episcop de Orhei,

Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *