Vicariatul Orhei în sprijinul copiilor și tinerilor la început de an școlar

Biserica a fost și rămâne cea care sprijină educația și învățământul, oferind tinerilor și copiilor ajutorul necesar dezvoltării lor atât în plan personal, cât şi comunitar, cultivând libertatea, responsabilitatea şi demnitatea, dar și oferind sprijin material generației în creștere, deoarece ei sunt darul lui Dumnezeu pentru întreaga umanitate.

La început de an școlar Vicariatul Orhei a oferit copiilor din mai multe parohii ghiozdane și rechizite.  Au sprijinit această inițiativă Prot. mitr. Vitalie Țărnă, inițiator al mai multor activități caritabile desfășurate în Vicariatul Orhei și companiei care oferă servicii de transport pe ruta Italia Moldova, în persoana domnilor Gheorghe Petrianu si Andrei Petrianu, care a asigurat distribuirea către parohii.

Binecuvintează, Doamne, pe toţi copiii şi tinerii ţării noastre, pe profesorii şi părinţii lor, precum şi pe toţi cei ce sprijină educaţia ca fiind o lucrare nobilă şi de mare valoare, de îmbogăţire în cunoştinţe, dar și de creștere în virtuţi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *