Un grup de polițiști al BPDS „Fulger” a vizitat Mănăstirea Curchi

„Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”. Astfel, după cum ne spune Sf. Iustin Popovici, Dumnezeu totdeauna se află pe primul loc, iar omul – pe-al doilea; Dumnezeu totdeauna hotărăşte totul, şi nu omul. Acestea sunt atotvaloarea şi măsura a toate în Biserica universală. Iată de ce ea se apleacă asupra oricărei probleme „cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste.”

În dimineața zilei de 10 septembrie 2020, un grup de polițiști al BPDS „Fulger”, în frunte cu comandantul Brigăzii, Cazimir Trocin, a vizitat Mănăstirea Curchi. Fiind într-o deplasare pentru un program de caritate, polițiștii au făcut un popas la așezământul monahal, pentru a se întări duhovnicește și a primi binecuvântarea lui Dumnezeu.

La mănăstire grupul de polițiști a fost întâmpinat de către părintele Onufrie Gustei, care le-a relatat despre istoricul și viața mănăstirii. În închiere, vizitatorii au primit iconițe cu chipul Nașterii Maicii Domnului, hramul așezământului monahal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *