Sfințirea Primăriei din Comuna Seliște

În dimineața zilei de marți, 26 noiembrie, cu Binecuvântarea Prea Sfințitului Siluan, Episcop de Orhei, a fost oficiată slujba de binecuvântare a sediului Primăriei Comunei Seliște.

Comuna Seliște include 3 sate: Lucășeuca, Seliște și Mana. Primarul nou ales al comunei este d-ul Andrei Galesco, la inițiativa căruia a avut loc  slujba de sfințire. La eveniment a fost prezent și Președintele Raionului Orhei Dl. Dan Țurcanu.

Slujba de binecuvântare a fost oficiată de către Prot. Mitr. Iulian Rață și Prot. Mitr. Victor Botnarenco, preoții deservenți ai acestei comune. În cadrul Rugăciunilor de Sfințire a fost Invocat Harul Duhului Sfânt asupra sediului Primăriei, dar și asupra tuturor celor ce vor activa spre binele și propășirea Comunei.

În cadrul Cuvântului de felicitare, Prot. Iulian Rață i-a îndemnat pe Primar și Consilieri la pace și bună înțelegere în cadrul Consiliului. „Rugămintea mea este Domnule Primar, să-i convingeți prin faptele Dvs, pe cei ce nu v-au votat, că au greșit!” – a menționat pr. Iulian.

Totodată, Primarul a fost asigurat că preoții nu vor avea imixtiune în activitatea primăriei. După cuvântul Sf. Justinian cel Mare, Primarul să se ocupe de bunăstarea materială a poporului, iar preoții de bunăstarea spirituală! Dacă fiecare își va îndeplini onest misiunea, poporul vă fi împlinit!

Spre final, Primarul Comunei a adus sincere mulțumiri preoților, cerându-le și Sfinte rugăciuni, în sprijinul activităților care vor fi desfășurate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *