PS Siluan a avut o întrevedere cu reprezentanții autorităților publice locale din raionul Orhei

În după-amiaza zilei de 21 noiembrie 2019, de ziua prăznuirii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, după oficierea Sfintei Liturghii în Biserica din cartierul Slobozia Doamnei,, mun. Orhei,  Preasfințitul SILUAN, Episcop de Orhei, îsoțit de Prot.Mitr. Iulian RAȚĂ și Prot. Mitr. Roman LEU, a avut o întrevedere cu dna Marina TAUBER, deputat în Parlamentul RM, Președintele recent ales al raionului Orhei, domnul Dinu ȚURCANU și primarul municipiului, dl Pavel VEREJAN.

În cadrul discuțiilor, PS Siluan și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul acordat de către autoritățile locale mai multor parohii din Vicariatul Orhei, apreciind disponibilitatea și deschiderea pentru continuarea proiectelor începute, precum și demararea altora.

Totodată Ierarhul le-a dorit președintelui și primarului recent aleși ajutor de la Dumnezeu în misiunea încredințată lor spre binele poporului care i-au delegat în aceste demnități. În cadrul întâlnirii au fost trecute în revistă proiectele comune realizate, de asemenea discutându-se persepctivele de colaborare pentru viitor. La finalul întevederii, în semn de binecuvântare, reprezentații autorităților locale au primt câte o icoană cu chipul Maicii Domnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *