Prot. Mitr. Octavian Cocu la popas aniversar

Prot. Mitr. Octavian Cocu, Parohul Bisericii „Minunea Sf. Arh. Mihail” din satul Susleni, r-nul Orhei, aniversează astăzi frumoasa vârstă de 55 de ani de viață pământească și 30 de ani din ziua hirotoniei.

Cu acest prilej, Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan i-a adresat Părintelui sărbătorit un mesaj de felicitare.

Preacucernice Părinte Octavian,

În ziua în care Preamilostivul Dumnezeu V-a învrednicit să ajungeţi cu bine la cea de a 55-a aniversare din ziua naşterii, și 30 de ani de slujire lui Dumnezeu și oamenilor. Permiteți-ne să Vă exprimăm sincerele noastre felicitări, urându-Vă mulți ani înainte de păstorire rodnică în ogorul Domnului.

Pe parcursul anilor, ne-am convins de dăruirea Dumneavoastră pentru propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, binecunoscut printre clerici și mireni ca un slujitor destoinic și ca un păstor înțelept.

Vă urăm multă sănătate, bucurii duhovnicești, demnitate și statornicire în slujirea sacerdotală. Iar această zi aniversară să vă aducă din plin bucuria comuniunii și împlinirea rodnică spre îndrumarea poporului binecredincios pe calea mântuirii.

Fie ca Harul Duhului Sfânt să se reverse totdeauna cu îmbelșugare asupra Sfinţiei Voastre, dăruindu – Vă roade alese şi binecuvântate spre slava Preasfintei Treimi.

La mulți și fericiți ani!

Cu arhierești binecuvântări,

† SILUAN

Episcop de Orhei,

Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *