Mesajul PS Episcop Siluan adresat PS Ioan, Episcop al Sorocii și Vicar al Mitropoliei Chișinăului și al Întregii Moldove, cu ocazia aniversării zilei de naștere

Preasfințite Episcop Ioan, iubite confrate în Hristos,

Cu prilejul aniversării a 45 de ani din ziua nașterii Vă aducem cele mai sincere și cordiale felicitări și urări de bine.

Vă însoțim prin rugăciunile pe care le înălţăm către Milostivul şi Atotputernicul Dumnezeu, pe Care Îl rugăm să vă dăruiască toate cele bune și de folos mântuirii sufletului, viață îndelungată și înzestrată cu multă sănătate și putere de slujire, mult curaj și ajutor de la Dumnezeu în păstorirea poporului Său binecredincios.

Fie ca slujirea și mărturisirea arhierească a Preasfinției Voastre să fie îndeplinită cu vrednicie și dreptate pentru Arhiereul Cel Veșnic, fiind permanent imaginea Sa vie în mijlocul credincioșilor încredințați spre păstorire și ținând cu tărie mărturisirea Lui (Evrei 4, 14).

Hristos-Domnul, Arhiereul bunătăților viitoare (Evrei 9,11), să vă dăruiască ani mulți și binecuvântați de viață, pace și tărie duhovnicească.

 

Întru mulți și fericiți ani, Preasfinția Voastră!

 

Cu aleasă prețuire,

SILUAN,
EPISCOP DE ORHEI,
VICAR AL MITROPOLIEI CHIŞINĂULUI ŞI A ÎNTREGII MOLDOVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *