Mesajul ÎPS Mitropolit Vladimir, adresat Preacuviosului Arhimandrit Siluan (Șalari), cu prilejul zilei de naștere

Preacuvioase și mult stimate Părinte Arhimandrit SILUAN,

În ziua în care, prin bunăvoința Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos ați ajuns la un nou și frumos popas aniversar, Vă urăm cordial multă sănătate, bucurii alese și deplină liniște duhovnicească.

Astăzi ne îndreptăm rugile noastre către Bunul Dumnezeu, ca să binecuvânteze truda pe care o depuneți cu atâta dragoste și dăruire de sine pentru binele și mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, atât prin stărețirea istoricei mănăstiri Curchi, cât și prin îndeplinirea celorlalte ascultări încredințate, înfăptuite cu deosebită conștiinciozitate.

Vă mai urăm ca și în continuare să Vă bucurați de același respect și apreciere din partea confraților slujitori, precum și a numeroșilor fii și fiice duhovnicești, pe care cu înțelepciune îi îndrumați și îi povățuiți întru săvârșirea celor mântuitoare pentru suflet.

Fie ca Hristos Cel Înviat, prin milostivirea Lui nemărginită, să Vă fie scut de nădejde împotriva tututror relelor celor văzute și nevăzute, precum și Lumină nestinsă în toate clipele vieții. La Mulți Ani! Cu arhierești binecuvântări,

+ VLADIMIR, MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *