Mеsаj dе fеliсitаrе аl PS Siluan, Episcopul Orheiului, аdrеsаt ÎPS Mitropolit Vladimir, la popas aniversar

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, aniversează la 18 august 2019, 67 de ani de viață pământească. Cu acest prilej, PS Siluan, Episcopul Orheiului a transmis un mesaj de felicitare pe care îl redăm în cele ce urmează:

În lumina frumosului popas aniversar de rodnică și frumoasă vieţuire a Înaltpreasfinţiei Voastre, Vă dorim puteri nesecate, bucurie duhovnicească şi ajutorul darnic al lui Dumnezeu în trudele ulterioare în înalta şi responsabila misiune de Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova.

În acest an marcați 40 de ani de slujire clericală și 30 de ani de slujirie arhierească în fruntea BOM, ani munciți cu sârguință în via lui Hristos, dovedind grijă părintească pentru creșterea duhovnicească și mântuirea păstoriților Înaltpreasfinţiei Voastre,  îndreptând poporul lui Dumnezeu întru credinţa Ortodoxă şi îndeplinirea poruncilor.

Anii de păstorire ai Înaltpreasfinției Voastre constituie un reper cert, pentru dezvoltarea vieții bisericești, culturale și sociale contemporane din țara noastră.

Ne rugăm Domnului Hristos, Arhiereului bunătăților viitoare (Evrei 9, 11), ca sfintele bucurii tainice ale lucrării pentru Dumnezeu şi pentru oameni, împlinite în slujirea arhierească, să se pogoare în sufletul şi viaţa Înaltpreasfinţiei Voastre, dăruindu-Vă roade alese şi binecuvântate!

 

La mulți și binecuvântați ani, ÎPS Voastră!

Cu fiască dragoste,

+ SILUAN,  

Episcop de Orhei,

Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove,

Egumen al Sfintei Mănăstiri Curchi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *