Episcopul Orheiului a adresat un mesaj de condoleanțe în legătură cu trecerea la cele veșnice a primarului comunei Brăviceni, r. Orhei, dl Vladimir Cociorvă

Îndoliată familie Cociorvă,

Iubiți credincioși,

Am aflat cu tristeţe de trecerea la cele veşnice a dlui Vladimir Cociorvă, primarul comunei Brăviceni, r-nul Orhei, un om deosebit care a condus cu multă grijă comuna Brăviceni.

Cunoscut de toți drept un suflet curat, blând și generos, va rămâne mereu în amintirea și în inimile noastre ca un bun conducător, credincios cu frică de Dumnezeu, familist exemplar și om de înaltă ținută spirituală care a contribuit considerabil la amenajarea Sfintelor biserici și mănăstiri, dar și la colaborarea fructuoasă între administrația publică locală și preotul paroh Roman Leu.

Trecerea sa neașteptată la Domnul lasă un mare gol în familie şi în întreaga comunitate pe care a condus-o cu respect şi cu priceperea unui bun gospodar.

În aceste momente de grea încercare și tristețe transmitem gândurile noastre  de compasiune familiei îndurerate, dar și tuturor locuitorilor comunei și a celor care l-au cunoscut, pe cel care a fost și va rămâne în amintirea noastră un prieten desăvârşit, primar sufletist, deputat demn în Parlamentul țării noastre, având totodată speranţa că tot ceea ce a făcut domnia sa pentru comunitatea în fruntea căreia s-a aflat nu va fi niciodată dat uitării.

Ne rugăm pentru odihna sufletului nou-adormitului robul lui Dumnezeu Vladimir şi suntem alături de greu încercata familie și apropiați.

 

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Veșnica lui pomenire!

 

Cu părintești condoleanțe și binecuvântare pentru membrii îndureraţi ai familiei,

 

† SILUAN

Episcopul Orheiului,

Vicar mitropolitan,

Egumen al Sfintei Mănăstiri Curchi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *