Un pelerinaj de suflet la Sfânta Mănăstire Curchi pentru un grup de copii de la Gimnaziul-internat nr. 3 din Chişinău

Joi, 26 noiembrie, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, un grup în număr de 60 de copii de la Gimnaziul-internat nr. 3 din Chişinău au avut parte de un pelerinaj de suflet la Sfânta Mănăstire Curchi.

Ajunși la mănăstire micii pelerini s-au bucurat de o primire călduroasă din partea obştii monahale a mănăstirii, primind atât hrană sufletească prin cuvintele de învăţătură ascultate şi prin rugăciunile pentru sănătate înălţate, cât şi hrană trupească prin participarea la agapa frăţească oferită de obștea mănăstirii.

Copiii și însoțitorii acestora au trăit clipe pline de emoții pozitive și au plecat cu mai multă credinţă şi întăriţi sufleteşte prin harul revărsat de la sfintele moaşte şi icoanele la care s-au închinat.

«Vom sprijini constant, în fiecare an această acţiune primind în mijlocul nostru pe aceşti copii orfani, care acuma sunt în situaţia de a avea nevoie de mai mult sprijin, de ajutor şi mai ales de dragoste părintească», a precizat Preacuviosului Părinte Siluan (Șalari), Starețul acestui sfânt așezământ.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *