Preasfințitul Siluan de Orhei la popas aniversar

Cu prilejul aniversării zilei de naștere, Clerul și colaboratorii Vicariatului de Orhei au adresat Preasfințitului Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan, un mesaj de felicitare:

 

Preasfințite Stăpâne,

În această minunată, frumoasă şi senină zi de 19 aprilie 2018, Vă exprimăm cele mai alese gânduri și urări de bine, cu ocazia celebrării zilei de naştere.

Această zi aniversară ne oferă un deosebit prilej de a evoca secvenţe din viaţa Preasfinției Voastre. Din fragedă tinereţe ați ales să Vă închinați viaţa sfintei mănăstiri şi nevoinţelor chinoviale.

Întotdeauna aţi îndeplinit fără cârtire orice ascultare dată de mai marii Bisericii, iar dovadă în acest sens serveşte Sfânta Mănăstire cu hramul „Nașterea Maicii Domnului” de la Curchi, împreună cu toţi nevoitorii și viețuitorii ei. Acest aşezământ monahal este bine primenit, toate sunt bine chivernisite, dar mai ales, pelerinii vizitatori se bucură de înalta sa ţinută monahală şi morală.

Însă, pe lângă ascultarea de Egumen al așezământului monahal de la Curchi, fiind ales Episcop al Bisericilor din cuprinsul Protopopiatului de Orhei și Vicar al Mitropoliei Moldovei, depuneţi multă strădanie şi efort și în calitate de Episcop de Orhei.

Îl rugăm pe Atotputernicul Dumnezeu să Vă răsplătească truda în ogorul Maicii Domnului, iar noi, cei care Vă cunoaştem şi Vă preţuim mult, ne rugăm pentru sănătate, tăria credinţei şi desăvârşirea duhovnicească  a Preasfinției Voastre, dimpreună cu turma încredințată spre cârmuire.

 

Întru mulți ani senini și belșug de binecuvântări cerești, Preasfințite Stăpâne! 

 

Cu deosebit respect și aleasă prețuire,

Clerul și colaboratorii Vicariatului de Orhei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *