Oamenii de bună credință sunt îndemnați să se alăture susținerii Mănăstirii Curchi prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit

Vizitatorii, oamenii de bună credință și toți doritorii cu intenții bune de susținere a Mănăstirii Curchi, sunt chemați să direcționeze 2% din impozitul pe venit către Mănăstire.
Mecanismul 2% este procesul prin care persoanele fizice pot direcționa o parte (2%) din impozitul anual pe venit către organizațiile neguvernamentale și instituțiile religioase din țară.
Nu este o donație din sursele proprii, este o direcționare a impozitului prin care 98% ajung la stat și 2% către instituția selectată, în cazul de față, îndemnul nostru este să fie Mănăstirea Curchi.
La momentul depunerii Declarației cu privire la impozitul pe venit, făcute de către persoanele fizice, anual, în perioada 1 ianuarie – 30 aprilie, la orice direcție de deservire a Serviciului Fiscal de Stat (SFS), prin poștă pe adresa SFS sau online (pe servicii.fisc.md cu aplicarea semnăturii electronice sau mobile), la Secțiunea M (Facultativă) se va indica codul fiscal al Mănăstirii Curchi – 382527.
Fondurile colectate, vor fi un suport considerabil și vor fi folosite pentru cerințele de întreținere și amenajare a Mănăstirii.
Vă mulțumim anticipat pentru implicare și pentru sprijinul acordat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *