Mesajul de felicitare al PS Siluan, Episcop de Orhei, adresat PS Nicodim, Episcop de Edineţ şi Briceni, cu prilejul celebrării a 9 ani de arhierie

Preasfinția Voastră!

Cu prilejul celei de-a 9-a aniversări de la hirotonia arhierească a Preasfinţiei Voastre, am deosebita bucurie și dragoste de a Vă adresa sincere felicitări dimpreună cu alese urări de ani lungi de viață, dorindu-Vă să aveţi parte de izbânzi duhovniceşti în truda bineplăcută de slujire episcopală şi mult ajutor de la Dumnezeu în lucrarea pastoral-misionară pe care o împliniţi.

Cu multă jertfire reușiți să realizați în Eparhia de Edineţ şi Briceni pe care o păstoriți, o bogată activitate pastoral-liturgică şi social-misionară, slujind „cu timp şi fără timp” Bisericii lui Hristos și bine-credinciosului ei popor.

Fie ca sfintele bucurii tainice ale lucrării pentru Dumnezeu şi pentru oameni, împlinite în slujirea arhierească misionară pe care o arătaţi, să se pogoare în sufletul şi viaţa Preasfinţiei Voastre, dăruindu-Vă roade alese şi binecuvântate! Întru mulţi şi fericiţi ani, Preasfinţia Voastră!

Întru mulţi și fericiți ani, Preasfinţia Voastră!

 

Cu dragostea frățească în Hristos Domnul,  

† SILUAN

Episcop de Orhei,

Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove,

Egumen al Sfintei Mănăstiri Curchi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *