Mesajul de felicitare al PS SILUAN, Episcop de Orhei, adresat Prot. Mitr. Rodion Melnic – de la Catedrala „Sf. M. Mc. Dumitru” din Municipiul Orhei, la jubileul de 50 de ani ai vieții.

Preacucernice Părinte Rodion,

La acest frumos popas aniversar avem deosebita plăcere de a Vă adresa cordiale felicitări dimpreună cu alese urări de sănătate, bucurii, mulți ani fericiți și toți trăiți în dragostea și binecuvântarea Preasfintei Treimi.

În această senină zi de sărbătoare, Vă doresc să păstrați cu luare aminte și să înmulțiți darurile cu care V-a înzestrat Bunul Dumnezeu cu prisosință – înțelepciunea și cumsecădenia, rugându-L pe Mântuitorul Hristos să Vă întărească și să Vă miluiască cu dragostea și mila Sa cea nemăsurată.

De-a lungul timpului, am admirat neobosita lucrare a PC Voastre. V-ați arătat a fi un slujitor înțelept, vrednic și harnic pe ogorul Domnului, și nădăjduim că şi de acum înainte, veţi munci cu aceiaşi osârdie şi dăruire.

De asemenea sărbătorind acest frumos jubileu de 50 de ani de viată pământească în preajma Sfintelor sărbători de iarnă, Vă dorim ca Pruncul născut în peştera Betleemului să vă aducă multe bucurii duhovniceşti, sănătate şi multe împliniri frumoase.

Asigurându-vă de respectul pe care vi-l purtăm și de întreaga preţuire, Vă urăm un sincer și cordial: La mulți și fericiți ani!

 

Cu arhierești binecuvântări,

+ SILUAN

Episcop de Orhei,

Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *