Mesajul de felicitare al PS Episcop Siluan de Orhei adresat Prot. Roman Leu, cu prilejul aniversării a 35 de ani de viață pământească

      Prot. Mitr. Roman Leu, Parohul Bisericii „Sf. Mc. Onufrie” din satul Brăviceni, r-nul Orhei, și Șef al Sectorului I din cadrul Vicariatului de Orhei, aniversează astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani.

     Cu acest prilej, Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan și Egumen al Sfintei Mănăstiri Curchi, i-a adresat Părintelui sărbătorit un mesaj de felicitare:

Preacucernice Părinte Roman,

     În ziua în care Preamilostivul Dumnezeu V-a învrednicit să ajungeţi cu bine la cea de a 35-a aniversare din ziua naşterii, permiteți-ne să Vă exprimăm sincerele noastre felicitări, urându-Vă mulți ani înainte de păstorire rodnică în ogorul Domnului, manifestând aceiași blândeţe şi înţelepciune pentru turma ce V-a fost încredinţată să o conduceți pe calea desăvârșirii.

    Cunoscându-Vă drept un slujitor tânăr, energic și cu caracter, ne-am convins de dăruirea Dumneavoastră pentru propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, nu doar în calitate de paroh al Bisericii cu hramul „Sf. Mc. Onufrie” din satul Brăviceni, r-nul Orhei, ci și în îndeplinirea cu multă sârguință și entuziasm a ascultării de Șef de Sector I, în cadrul Vicariatului de Orhei.

    În zi de aleasă sărbătoare, Îl rugăm pe Dumnezeu să Vă ferească de toată ispita acestei vieţi învolburate şi să Vă dăruiască viață îndelungată și cât mai multe realizări bineplăcute pentru binele și mărirea Sfintei noastre Ortodoxii, mulțumindu-Vă pentru toată truda pe care o depuneți pentru luminarea și îndrumarea poporului bine-credincios.

La mulți și fericiți ani!

Cu arhierești binecuvântări,

+ Siluan,

Episcop de Orhei,

Vicar mitropolitan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *