Mesajul de felicitare al Preasfințitului Siluan, Episcop de Orhei, adresat PC Părinte Dumitru Stepanenco, cu prilejul aniversării a 35 de ani de viață pământească

Preacucernice Părinte Dumitru,

În lumina curată a popasului aniversar, prilejuit de împlinirea a 35 de ani de viață, permiteți-mi să Vă adresez cele mai cordiale felicitări și urări de bine, dorindu-vă multă sănătate, mulţi ani şi bună-sporire în toate.

În această senină zi de sărbătoare pentru sfinția voastră, Vă doresc să păstrați cu luare aminte și să înmulțiți darurile cu care V-a înzestrat Bunul Dumnezeu.

Râvna şi dragostea creştinească a Sfinţiei Voastre pentru aproape V-au făcut cunoscut şi iubit, câștigând astfel respectul și aprecierea colegilor din Protopopiatul Orhei și a tuturor celor care Vă cunosc.

La ceas aniversar – ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Dăruitorul cel sfânt al vieții şi al tuturor binefacerilor, să Vă dăruiască în continuare aceeaşi dragoste şi aceeaşi râvnă sfântă pentru Biserica lui Hristos şi spre mântuirea credincioşilor încredinţaţi.

Să ne trăiți întru mulți ani!

Cu aleasă prețuire și dragoste în Hristos – Domnul, 

† SILUAN

Episcop de Orhei,

Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *