Mesajul de condoleanţe al Preasfințitului Siluan, Episcop de Orhei, în legătură cu trecerea la cele veşnice a roabei lui Dumnezeu Eugenia, mama Prot. Mitr. Rodion Melnic, de la Catedrala episcopală „Sf. M. Mc. Dumitru” din Orhei

Preacucernice Părinte Rodion,

Am aflat cu multă durere și întristare despre trecerea la cele veșnice a roabei lui Dumnezeu Eugenia, mama Dumneavoastră, cea care a fost o creștină evlavioasă și va rămâne pentru mulți a fi o pildă grăitoare de credință.

La acest moment de grea încercare și tristețe pentru întreaga DVS familie, Vă suntem alături împreună cu clerul din cuprinsul Vicariatului de Orhei, cerând Domnului milei să-i mângâie și să-i întărească pe cei rămași îndoliați, cu Harul Său întru nădejdea învierii celei de obşte şi a iubirii milostive a Mîntuitorului nostru Iisus Hristos Cel Răstignit şi Înviat.

Nădăjduind că Hristos o va răsplăti pe roaba sa cu bogatele Sale daruri cerești, ne rugăm Lui, Biruitorului morții şi Domnului vieţii, Care ne învaţă că „Cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi!” (Ioan11, 25), să așeze sufletul roabei Sale Eugenia, împreună cu drepții, în lumina şi iubirea Preasfintei Treimi,unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârșit!

 

Veşnica ei pomenire din neam în neam!

Cu părintești condoleanțe și binecuvântare pentru membrii îndureraţi ai familiei,

 

† SILUAN

Episcop de Orhei,

Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *