Mеsаj dе fеliсitаrе аl PS Siluan, Episcopul Orheiului, аdrеsаt PS Marchel, Episcop de Bălți și Fălești, cu ocazia jubileului de 6o de ani

Preasfinția Voastră,

Cu prilejul importantei aniversări din viața Preasfinției Voastre, Vă aducem sincere felicitări dimpreună cu doriri de ajutor de la Dumnezeul Cel Darnic, întru înmulțirea  puterilor sufletești și trupești.

Dumnezeu V-a încredințat pe pajiștea Sa lucrări responsabile, pe care le săvârșiți în calitate de arhiereu al Eparhiei de Bălți și Fălești. Astfel, Vă dorim şi în continuare să reuşiţi să înfăptuiţi luminarea contemporanilor prin lumina credinței lui Hristos, îndrumarea clericilor și a păstoriților în învățătura Evanghelică, ca ei să crească în cunoașterea Celui ce ne-a chemat prin Slava Sa și prin Puterea Sa (2 Pet. 1:3).

Fie ca Mântuitorul Iisus Hristos, „Păstorul Cel Bun” (Ioan 10, 11), să Vă dăruiască în continuare aceeaşi râvnă și dragoste pentru Sfânta Taină a arhieriei, întru slujirea Bisericii şi a credincioşilor ei. Vă dorim sănătate durabilă, bucurii sfinte și ajutor de la Dumnezeu în trudele arhipăstorești de mai departe.

Cu frăţească dragoste în Hristos Domnul,

+ SILUAN,

Episcop de Orhei,

Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *