Festivalul Cântecului Creștin Ortodox la cea de a II-a Ediție

Cu binecuvântarea PS Siluan, Episcop de Orhei și Vicar al Mitropoliei Moldovei, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din municipiul Orhei a fost gazdă călduroasă pentru Festivalul Cântecului Creștin Ortodox, care este la cea de a II-a Ediție. La eveniment au participat grupurile elevilor din cuprinsul raionului Orhei, în special colective școlare unde în prezent se predă ora de religie.

În cuvântul de deschidere, organizatorii au subliniat importanța legăturii tinerei generații cu Dumnezeu, iar Șefa Direcției Educației, dna Silvia Mustovici a vorbit despre importanța colaborării dintre Școală și Biserică.

Programul festivalului a fost pregătit de dna Angela Patraș, directorul adjunct al Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”. La eveniment au participat colectivele Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”, Liceului  ,,Alexandru Donici”  din Peresecina, Gimnaziului ,,Mihai Eminescu” din Orhei, gimnaziului „Ion și Doina Aldea-Teodorovici”, Orhei, a gimnaziilor din satele Camencea, Chiperceni, Cucuruzeni, Cișmea, Mitoc, Piatra.

Evenimentul s-a încheiat cu un recital susținut de corul Preoților Vicariatului Orhei.

Aducem sincere mulțumiri tuturor participanților, copiilor și administrației instituțiilor participante, dar și instituției gazdă, Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *