Arhim. Siluan (Șalaru) a liturghisit alături de ÎPS Mitropolit Vladimir la Mănăstirea Cușelăuca

Arhim. Siluan (Șalaru) a liturghisit alături de ÎPS Mitropolit Vladimir la Mănăstirea Cușelăuca – una dintre cele mai emblematice așezăminte monahale din părțile noastre – Sfânta Mănăstire Cușelăuca cu hramul „Adormirea Maicii Domnului”.

La serviciul divin oficiat de către Mitropolit și un numeros sobor preoțesc, au participat numeroși pelerini, veniți pentru a mulțumi Maicii Domnului pentru mijlocirea sa în fața Mântuitorului nostru Iisus Hristos și a cere și mai departe binecuvântarea lui Dumnezeu.

În timpul slujbei, maica stareță, Egumena Vera (Spinei), a fost decorată de către Întâistătător cu Medalia „Cuv. Parascheva”, în semn de apreciere și recunoștință pentru munca depusă spre buna administrare a obștii monahale, spre binele și mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova.

După Liturghie, maica stareță a mulțumit Înalt Prea Sfinției Sale pentru grija Arhipăstorească și pentru frumoasele cuvinte de felicitare și apreciere, declarând că și în continuare, cu aceiași supunere și smerenie, va depune eforturi dimpreună cu monahiile din așezământ, pentru a păstra bunul nume al Mănăstirii, spre slava lui Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *