PC Părinte Arhimandrit Nicolae (Roşca), Duhovnicul – administrator al Sfintei Mănăstiri Ciuflea, la popas aniversar

Preacuvioase Părinte Arhimandrit,

În zi de aleasă aniversare, când prin bunăvoința Atotputernicului Dumnezeu, V-ați învrednicit să ajungeți cu cinste la 50 de ani de viață pământească, Vă aducem sincerele noastre felicitări și urări de bine.

Vă exprim recunoştinţă pentru devotamentul şi munca neostenită a Preacuvioșiei Voastre,  dragostea și smerenia pe care le arătaţi în ascultarea de loc ușoară de Duhovnic – administrator al Sfintei Mănăstiri Ciuflea.

Activitatea și implicarea Preacuvioşiei Voastre Vă recomandă ca un bun administrator şi desăvârşit iconom al Tainelor Dumnezeieşti. Slujind mulți ani Sfântului Altar ați reușit să obțineți dragostea și respectul bine meritat a celor păstoriți spre Mântuire dar și respectul confraților slujitori.

De aceea, în această frumoasă şi emblematică zi, suntem alături de Dumneavoastră prin rugăciunile pe care le înălţăm către milostivul şi atotputernicul Dumnezeu, pe care îl rugăm să Vă dăruiască sănătate, să Vă călăuzească mereu pașii în realizarea lucrurilor frumoase și mântuitoare.

 

Întru mulți și fericiți ani!

Cu arhierești și părintești binecuvântări,

† SILUAN

Episcop de Orhei,

Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *