Mesajul de felicitare al PS SILUAN, Episcop de Orhei adresat Prot. Mitr. Ioan Surguci, cu prilejul aniversării a 45 de ani de viață pământească

Prot. Mitr. Ioan Surguci, Parohul Bisericii „Cuv. Parascheva” din satul Ghetlova, r-nul Orhei, și Șef al Sectorului VI din cadrul Vicariatului de Orhei, aniversează astăzi frumoasa vârstă de 45 de ani.

Cu acest prilej, Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan, i-a adresat Părintelui sărbătorit un mesaj de felicitare:

Preacucernice Părinte Ioan,

Vă adresăm sincere felicitări cu prilejul aniversării a 45 de ani de viață pământească, dorindu-Vă sănătate, bucurii alese și deplină liniște duhovnicească, har de la Bunul Părinte Ceresc și bună sporire pentru a putea lucra încă mulți ani înainte lucrarea dumnezeiască a slujirii sacerdotale..

Cunoscându-Vă drept un slujitor devotat cu un caracter aparte, aţi îndeplinit fără cârtire orice ascultare dată de mai marii Bisericii, nu doar în calitate de preot ci și în îndeplinirea cu multă sârguință a ascultării de Șef de Sector, în cadrul Vicariatului de Orhei.

În această memorabilă zi pentru Sfinția Voastră, Vă adresăm alese felicitări şi ne rugăm Mântuitorului Hristos, Dăruitorul cel sfânt al vieții şi al tuturor binefacerilor, să Vă dăruiască în continuare aceeaşi dragoste şi râvnă sfântă pentru Biserică şi pentru cele sfinte.

La mulți și fericiți ani!

Cu arhierești binecuvântări,

SILUAN

Episcop de Orhei,

Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *