Mesajul de felicitare al Preasfințitului Siluan, Episcop de Orhei, Vicar Mitropolitan, adresat PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar Mitropolitan, cu prilejul sărbătoririi ocrotitorului ceresc

Preasfinţitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar al Mitropoliei Chişinăului şi a întregii Moldove își cinstește astăzi 21 mai 2019 – ocrotitorul spiritual, pe Sfântul Apostol Ioan Teologul.

Cu acest prilej, Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar Mitropolitan i-a transmis un mesaj de felicitare.       

Preasfinția Voastră,

Cu prilejul sărbătoririi ocrotitorului ceresc al Preasfinției Voastre – pe Sfântul Apostol Ioan Teologul, am deosebita bucurie și dragoste de a Vă adresa sincere felicitări dimpreună cu alese urări de ani lungi de viață.

Fie ca Mântuitorul Hristos, Arhiereul cel Veșnic, pentru rugăciunile Sfântului Apostol Ioan Teologul, ocrotitorul spiritual al Preasfinției Voastre, să Vă dăruiască ajutorul Său sfânt în toată lucrarea cea bună, de care ați dat dovadă și până acum, în slujirea adevăratului Dumnezeu și a aproapelui.

Sânt convins că misiunea și cuvântul pastoral al Preasfinției Voastre, plin de credință, iubire și milostenie, ajunge cu dragoste și căldură în inimile credincioșilor.

Asigurându – Vă de aleasa noastră prețuire, în zi de sărbătoare, ne rugăm Bunului Dumnezeu să Vă întărească duhovnicește și trupește în realizarea activităților pastorale și misionare pe care le desfășurați spre mântuirea sufletească a credincioșilor și mărturisirea credinței ortodoxe.

Întru mulți și binecuvântați ani Preasfinția Voastră!

Cu frățească dragoste în Hristos cel Înviat,

SILUAN,
Episcop de Orhei,
Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *