Mesajul de felicitare al Preasfințitului Siluan, Episcop de Orhei, adresat ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir, cu prilejul celebrării zilei de naștere

În această zi importantă pentru Întâistătătorul Bisericii noastre, ne îndreptăm către păstorul nostru cel bun și vrednicul trimis al mântuirii noastre, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, cu cele mai alese gânduri și urări de sănătate.

Înalt Preasfințite Stăpâne! Vă cunoaștem drept un părinte și un ierarh al Bisericii cu frică de Dumnezeu, persoană de atitudine cu inițiativă și dinamism care, căutând credința cea drept-măritoare și mărgăritarul cel bun, ați realizat neobosit în toți acești ani de păstorire a Bisericii Ortodoxe din Moldova o adevărată luminare a pământului țării noastre.

Acești ani de păstorire constituie un reper cert pentru dezvoltarea vieții bisericești, culturale și sociale contemporane din țara noastră.

În această zi aleasă pentru întreaga noastră Biserică, Îl rugăm pe Mântuitorul Iisus Hristos, Arhiereul cel veșnic, să Vă păzească, împreună cu turma încredințată de Dumnezeu spre păstorire, de toate necazurile și nevoile, arătându-Vă și mai departe un adevărat binevestitor şi săvârşitor al voii Lui cele sfinte și făclie dătătoare de lumină a țării și poporului nostru binecredincios.

Bunul Dumnezeu să ne învrednicească pe toți, cler și popor, împreună cu Înaltpreasfinția Voastră de fericirea cea veșnicã!

Cu smerenie și aleasã prețuire vã adresez cu bucurie,

La mulți și binecuvântați ani!

SILUAN,
EPISCOP DE ORHEI,
VICAR AL MITROPOLIEI CHIŞINĂULUI ŞI A ÎNTREGII MOLDOVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *