Mesajul de felicitare al Preasfințitului Episcop Siluan de Orhei adresat Prot. Mitr. Nicolae Strogotean, cu prilejul aniversării a 60 de ani de viață pământească

Prot. Mitr. Nicolae Strogotean, Parohul Bisericii „Sf. Ier. Nicolae” din satul Ciocîlteni, r-nul Orhei, și Șef al Sectorului II din cadrul Vicariatului de Orhei, aniversează astăzi frumoasa vârstă de 60 de ani.

Cu acest prilej, Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar mitropolitan și Egumen al Sfintei Mănăstiri Curchi, i-a adresat Părintelui sărbătorit un mesaj de felicitare:

Preacucernice Părinte Nicolae,

Marcarea aniversării  a 60 de ani din ziua nașterii Sfinției Voastre îmi oferă frumosul prilej şi deosebita bucurie de a Vă aduce cele mai sincere felicitări şi urări de ani mulți cu sănătate, har și bună sporire în tot lucrul binecuvântat pe care-l faceți!

Cu pronia preaînțeleaptă a Creatorului lumii, pe parcursul vieții Dumneavoastră ați îndeplinit diverse ascultări bisericești, recomandându-Vă drept un vrednic slujitor în Via Domnului.  Fie ca Bunul Dumnezeu să Vă dăruiască şi în continuare aceeaşi răbdare, dăruire de sine, care Vă caracterizează.

De asemenea sărbătorind acest frumos jubileu în perioada sfintelor sărbători de Paști, Vă dorim ca Hristos Cel răstignit şi înviat pentru mântuirea lumii – să vă aducă multe bucurii duhovniceşti, sănătate şi realizări frumoase.

Întru mulți și binecuvântați ani!

Cu dragoste în Hristos cel Înviat,

SILUAN,
Episcop de Orhei,
Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *